Canvi definitiu a wordpress (almenys de moment)

Després d’haver endreçat una mica el nou piset, i tot que encara queden alguns detallets, a partir d’ara només actualitzaré el bloc de wordpress. Ja estan disponibles tots els apunts de l’any 2008, i progressivament aniré posant la resta d’apunts durant aquestes vacances. També he restablert ja la barra de video amb noves actualitzacions.

Em trobareu a 

 

http://valencianna.wordpress.com 

Quant a valencianna86

independentista a València. Sorprés? Tranquil, no seràs el primer. En el millor dels casos, ho comprendràs, o fins i tot serem companys de batalla. Si no és així, tranquil, no mossegue ningú, supose que deu ser el meu tarannà o que a ningú li agrada maltractar, quan al teu voltant hi ha tant d\'odi contra els teus...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Canvi definitiu a wordpress (almenys de moment)

 1. Anna diu:

  Félix. El bloc manté el nom de l’espurna del sud tal i com està ara. El nou bloc estic donantlo d’alta a tots els directoris i als cercadors perquè no tingues cap problema a l’hora de trobar les anotacions d’aquest bloc.

  una abraçada

 2. mar roca diu:

  Bones
  Davant de les últimes accions d’Albert Rivera (c’s) us proposo que el dia 11 de Setembre en els nostres blogs pengem l’Estelada. Una campanya que he començat sola i que necessita de tots. En el fons són les nostres cases virtuals. Passa’l . Aquí us podeu baixar l’Estelada http://www.marroca.blogspot.com
  Salut

 3. mar diu:

  Us deixo aquí el comentari que s’enviat via mail i blogs perquè la gent s’apunti a la campanya. Passa’l.

  El divendres després de les actuacions de C’S vam començar una petita campanya perquè aquest 11 de setembre les nostres cases virtuals ( blogs) també celebrin els 100 anys de l’Estelada. Aquí la teniu per si us hi voleu adherir. http://www.marroca.blogspot.com
  Salut

  Ens llegim!

Els comentaris estan tancats.